top of page

איפה עדיף להקים אתר?


?איפה עדיף להקים אתר

יש כמה פלטפורמות שדרכן אפשר להקים אתר יחסית בקלות ובזול, במי מהן תבחרו?

רוב בעלי העסקים בארץ מתלבטים בין WIX ל WordPress, אלו שתי הפלטפורומות המוכרות יותר בארץ לאתרים ויש גם את שופיפיי שמתמחים באתרים שהם חנויות אונליין. שלושתן פלטפורמות אמינות, נוחות וככל שהזמן עובר נהיות יותר ידידותיות לציבור הרחב.

אם אתם ממש לא מבינים בנושא, ויצאתם מבולבלים מכל מה שקראתם ואמרו לכם, אני מבינה אתכם, אין פה שחור ולבן, אבל אם יש לכם את הזמן תכנסו לאחד משלושתם ותנסו לעשות עיצוב הראשוני לא עולה כסף רק זמן שלכם, אח"כ לעלות לרשת עם הכתובת שאתם רוצים וללא פרסומות עולה לכם כסף.


אישית מצאתי שוויקס יותר נוחה לתפעול שוטף ולבניה, ולכן את האתר שלי הקמתי עליה, אני לא צריכה להתעסק עם איחסון וקניית דומיין בנפרד, מערכת הדיוור שמשולבת בפלטפורמה מספיקה לי והשירות שהם נותנים נהדר לי. קצת קשה לי עם החלפת העיצוב ועדכונו.

לכמה מלקוחותי יש אתרי וורדפרס שהקמתי להם או שאני מעדכנת להם באופן שוטף, במיוחד אתרים שמתבססים על בלוג, זה עדיף על וויקס ואם לומדים איך לעבוד על המערכת מבחינה טכנית זה לא מסובך. היתרונות הן שיש הרבה תוספים שעוזרים לעשות דברים בקלות ואפשר לעדכן את האתר מבלי לכתוב דברים מחדש.

למרות ששופיפיי היא פלטפורמה לבניית חנויות, אפשר לעשות חנויות גם על וויקס וורדפרס, אם כי שופיפיי נותנים חבילה שתפורה יותר טוב. המערכת דורשת פחות צורך בעיצוב, כי חייבים לבחור בתבנית בסיסית ולעבוד על פיה לטוב ולרע. חנות אונליין אינה רק האתר שנראה ללקוחות אלא ובעיקר המערכת האחורית של ניהול הכספים, המלאי והלקוחות.

חשוב מאוד לקחת בחשבון כשבונים לכם אתר, שתוכלו לעדכן אותו באופן קבוע ולכן תנסו את המערכת תראו אם אתם מצליחים לעשות עידכונים ואם לא תוודאו שמי שבנה לכם את האתר יכול לעשות את זה בשבילכם, במחיר הוגן ובזמן ביצוע סביר.

יש עוד פלטפורמות לבניית אתרים, חלקן אמינות כמו אלו שהזכרתי וחלקן קיקיוניות ולא בטוח שהן ישרדו את התחרות ויהיו פה לתת לכם שירות עוד שנה, תבררו עוד קצת לפני שאתם מתחייבים על מערכת אחרת.

פוסטים נוספים

bottom of page